Constanta Cycling Team Facebook

Mâine 28 ian. plimbare prin zăpadă pe MTB - Casa de Cult. ora 12:00

Chat | CCT

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

CONCURS DE ŞOSEA Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009 la data de Mar Oct 06, 2009 9:23 pm1

LiveForCycling

Administrator
Administrator
CONCURS DE ŞOSEA
Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009

Duminică 18 octombrie 2009, o mai veche dorinţă cuprinsă în calendarul de activitate al Clubului Sportiv Tibiscus se va împlini: organizarea şi desfăşurarea unui concurs de şosea. Concursul va fi de tip open, se vor putea înscrie toţi cicliştii doritori, indiferent de vârstă (totuşi, cicliştii sub 14 ani nu vor fi primiţi), de tipul bicicletei (totuşi, nu se vor organiza categorii diferite), sex, convingeri religioase, păreri politice ş.a.m.d.

Tura Lunga

Bike route 317426 - powered by Bikemap 

Tura Scurta

Bike route 317432 - powered by Bikemap 

Re: CONCURS DE ŞOSEA Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009 la data de Mier Oct 07, 2009 12:13 am2

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Imi surade ideea. Pacat ca tocmai acum si fara sa stim mai din timp. Dar chiar si asa nu-i timpul pierdut. Ce ziceti? Ne strangem?

Vezi profilul utilizatorului

Re: CONCURS DE ŞOSEA Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009 la data de Mier Oct 07, 2009 1:55 am3

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Eu nu mai am pregatire de concurs ... gata , la anu . Am frecat menta 2 sapt ... curu antrenament .

Re: CONCURS DE ŞOSEA Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009 la data de Mier Oct 07, 2009 2:01 am4

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Asa ziceam si eu. Nu stiu daca in 10 zile ajungi la un nivel acceptabil pentru un concurs. De unde ai auzit de concurs?

Re: CONCURS DE ŞOSEA Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009 la data de Mier Oct 07, 2009 2:52 am5

LiveForCycling

Administrator
Administrator
veteranu ... si ciclism.ro

Re: CONCURS DE ŞOSEA Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009 la data de Mier Oct 07, 2009 8:32 am6

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Eu citisem despre concurs de vreo saptamana si imi suradea ideea, insa, sa fim seriosi, pana la Timisoara mancam o oaie si vreo 4 mamaligi ... mai bine mergem la anu' in Ungaria .

Re: CONCURS DE ŞOSEA Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009 la data de Sam Oct 10, 2009 7:54 am7

ciotic

SuperModerator
SuperModerator
parca m-as incumeta, nu stiu cit de ocupat o sa fiu cu serviciul.

Re: CONCURS DE ŞOSEA Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009 la data de Dum Oct 11, 2009 4:12 am8

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Dacă poţi, dute !!! Ai şanse mari la locul 1( la 86km) !!!

Re: CONCURS DE ŞOSEA Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009 la data de Dum Oct 11, 2009 5:33 am9

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Si eu sunt in dubiu. Cristi, daca te hotarasti sa mergi anunta-ma si pe mine. Poate, poate ma bag si eu.

Re: CONCURS DE ŞOSEA Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009 la data de Dum Oct 11, 2009 9:40 pm10

ciotic

SuperModerator
SuperModerator
M-am uitat pe prognoza meteo TIMISOARA, vine ploaie, zapada, temperaturi negative noaptea,........ sa vedem.........

Re: CONCURS DE ŞOSEA Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009 la data de Dum Oct 11, 2009 11:24 pm11

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
ciotic a scris:M-am uitat pe prognoza meteo TIMISOARA, vine ploaie, zapada, temperaturi negative noaptea,........ sa vedem.........

Pe pământ Marinarilor nu le este frică de aşa ceva !!!

Re: CONCURS DE ŞOSEA Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009 la data de Lun Oct 19, 2009 2:22 am12

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Au aparut rezultatele concursului de la timisoara. Cum era de asteptat ne-au dat ungurii clasa la toate categoriile. Suntem PRAAAAF...http://www.ciclism.tibiscus.ro/index.php?pagref=200950

Re: CONCURS DE ŞOSEA Timişoara/Timiş, 18 octombrie 2009 la data de Lun Oct 19, 2009 2:38 am13

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Era de asteptat , au si unde sa se antreneze Smile ... si bani

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creeaza un forum | © PunBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog